De lekkerste kip haal je bij Marco Pollo

De lekkerste kip haal je bij Marco Pollo

Back to Top Icon

Wie zijn wij?


Uw regionale poelier voor kip, gevogelte en wild.

Wekelijks zijn wij te vinden op de markt bij u in de buurt. U kunt bij ons terecht voor heerlijke kwaliteitsproducten. Het aanbod is zeer divers en wordt u op maat aangeboden. Kwaliteit heeft hierin ten allen tijde onze focus!


Wij verwerken alle kip zelf, de volledige Nederlandse kip producten komen dagvers binnen waarna ik de diverse maaltijden, kipdelen en andere producten maak voordat ik naar de markten ga. Dit kost wat energie en tijd maar het resultaat is uniek, en dit wil ik ook graag aan u leveren. Naast een scherpe prijs is kwaliteit een kernvoorwaarde om goed te kunnen ondernemen.


Mocht u opmerkingen hebben, verbeter punten of gewoon even van u wilt laten horen kan dit altijd via de Whatsapp/Facebook of andere communicatiemiddelen.

Wij zien u graag op één van onze markten en samen zorgen wij voor een heerlijk kip maaltijd.


Met de hartelijke groet,

Team Marco Pollo


Bird adorable avian tracks footprints
Black Instagram Logo
White Facebook Logo Social Media Icon
calling glyph icon
Back to Top Icon

Havelte

Diever

Beilen

Noordwolde

Nieuwleusen

Pointer Map Location Vacations Travel
Pointer Map Location Vacations Travel
Pointer Map Location Vacations Travel
Pointer Map Location Vacations Travel
Pointer Map Location Vacations Travel

Marco Pollo staat op de volgende weekmarkten

Havelte – Weekmarkt woensdagochtend 08:00 – 12:00 uur

Diever - Weekmarkt woensdagmiddag van 13:30 - 17:00 uur (Per 15 mei 2024)

Beilen – Weekmarkt donderdagochtend van 08:00 – 12:30 uur

Noordwolde – Weekmarkt vrijdag 09:30 – 17:00 uur

Nieuwleusen – Weekmarkt zaterdag 08:00 – 12:30 uur

Back to Top Icon

(H)eerlijke kip...

Het vet van kip en kalkoen bevat ongeveer 25% minder verzadigd vet dan rund- en varkensvlees. Verzadigd vet verhoogt het risico op hart- en vaatziekten. Alleen kip met vel zoals kippenpoten bevat duidelijk meer vet en dus meer verzadigd vet. Kip- en kalkoenfilet is mager vlees. Deze leveren ook minder calorieën.

Onbewerkt kip en gevogelte staat in de Schijf van Vijf samen met andere vleessoorten, vis, peulvruchten, ei en noten. In de Schijf van Vijf staat bijvoorbeeld kipfilet, kipdrumstick en kalkoenfilet.


Je kunt kip op allerlei manieren bereiden: van koken, braden, grillen en roerbakken tot barbecueën. Het is belangrijk dat kip door en door gaar is, zodat eventuele schadelijke bacteriën worden gedood. Kip is goed gaar als het vlees van binnen wit is en als het van het bot loskomt.


(Bron : Voedingscentrum.nl)




Wie houdt er nu niet van een mals stuk kippenvlees?

Pollo = Kip = Gezond!


Vlees van kip en gevogelte is, afhankelijk van het soort gevogelte, rijk aan vitamine B6 en de mineralen fosfor en seleen. Het is een bron van vitamine B2 en het mineraal koper. Daarnaast levert het vitamine B1 en B12, maar duidelijk minder dan andere vleessoorten, zoals rund- en varkensvlees. Varkensvlees bevat veel meer vitamine B1 en rundvlees veel meer vitamine B12 dan kip. Kippenlever is rijk aan vitamine A.


Kippenvlees en vlees van gevogelte bevat van nature eiwit en vet. Er zitten geen koolhydraten in.


Green Leaves Illustration
Loose Imperfect Cartoony Sustainable Trash Segregation Bins

Beste klanten van Poelier Marco Pollo,


Met trots delen we onze toewijding aan een ecologisch verantwoorde werkwijze. Als kleine ondernemer geloven we sterk in het belang van lokale verbindingen en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Bij Poelier Marco Pollo zijn we er trots op dat we lokaal verkopen en inkopen, wat niet alleen ten goede komt aan onze directe omgeving, maar ook aan het milieu.


Op onze weekmarkt vind je ons bij onze marktkraam, waar we onze producten met zorg presenteren. Door lokaal te kopen en te verkopen op de markt, draag je direct bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot die gepaard gaat met langeafstandstransporten. Bovendien ondersteun je hiermee lokale producenten en verklein je de ecologische impact van je aankopen.


Ten eerste hebben we afscheid genomen van plastic bakjes. Deze bakjes waren niet alleen te dik, maar ook belastend voor het milieu. In plaats daarvan hebben we gekozen voor milieuvriendelijkere alternatieven die onze producten op een duurzamere manier verpakken.


Daarnaast zijn we ons bewust van de impact van onze inkoopbeslissingen. We streven ernaar om onze kippen zo bewust mogelijk in te kopen, rekening houdend met factoren zoals dierenwelzijn, milieu-impact en lokale productie. Door ons inkoopgedrag aan te passen aan de vraag, proberen we een positieve verandering teweeg te brengen in de vleesindustrie.


Een ander belangrijk aspect van onze ecologische inspanningen is het minimaliseren van verspilling. We streven ernaar om zo min mogelijk over te houden, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen en efficiënter omgaan met onze middelen.


Tot slot, maar zeker niet het minst belangrijk, richten we ons ook op afvalverwerking. Bij Poelier Marco Pollo wordt papier, afval en kunststof zorgvuldig gescheiden verzameld en verwerkt, waardoor we onze impact op het milieu verder verminderen.


We zijn trots op deze stappen die we hebben genomen om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze lokale gemeenschap. Samen streven we naar een duurzamere toekomst, waarin ecologisch verantwoord ondernemen centraal staat.


Met vriendelijke groet,


Poelier Marco Pollo

Save the earth and environment watercolor doodle drawing
Forest Landscapes. Woodland Nature Trees Panorama, Forests Environment and Pine Tree Vector Illustration
Back to Top Icon

Assortiment

Verse Kip producten

hele verse kip

hele kip

Bij ons draait alles om kwaliteit en versheid, en dat proef je meteen in onze prachtige hele kippen. Elk exemplaar weegt rond de 1000 gram en wordt met zorg schoongemaakt en opgebonden, klaar om jouw culinaire avontuur te beginnen!

Verse kuikenpoten

kippenpoot

🍗 Of je nu een meestergriller bent of gewoonweg van de heerlijke aroma's van de barbecue wilt genieten, onze verse kippenpoten zijn de perfecte keuze.

Verse drumsticks

Drumsticks

Bij ons draait alles om het bieden van hoogwaardige kwaliteit en ongeëvenaarde versheid, en dat proef je direct in onze heerlijke drumsticks.

Back to Top Icon

Assortiment

Verse Kip producten

Verse kipvleugels

Kip vleugels

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze kippenvleugels. Van pittige buffalo wings tot zoete en kleverige BBQ-smaak, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze kippenvleugels als ster van de show wordt elke maaltijd een feest.

Kipkarbonade

Kip karbonade

Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap klaargemaakt, waardoor elke hap een culinaire openbaring wordt!

Soepkip

Soepkip

In een wereld waar culinaire trends komen en gaan, is er één klassieker die altijd een centrale rol heeft gespeeld in keukens over de hele wereld: de soepkip. Deze ouderwetse, maar tijdloze favoriet is niet zomaar een kip; het is een schat aan smaak, voedingsstoffen en nostalgie die generaties lang gekoesterd wordt.

Back to Top Icon

Assortiment

Verse Kip producten

Verse Dijfilet

Kip dijfilet

In de wereld van pluimvee is er één stukje vlees dat de harten van fijnproevers verovert met zijn onweerstaanbare sappigheid en rijke smaak: kipdijfilet. Met zijn weelderige textuur en veelzijdigheid in de keuken is kipdijfilet een ware traktatie voor de zintuigen.

Verse borstfilet

Kip borstfilet

Kippenborstfilet, afkomstig van het magerste deel van de kip, biedt een harmonieuze combinatie van malsheid en subtiele smaak.

Dagverse poulet gemaakt van dijfilet

poulet

Poulet, gemaakt van het malse vlees van de kipdijfilet, biedt de perfecte balans tussen malsheid en smaak. De grove textuur zorgt voor een heerlijke bite en absorbeert moeiteloos de smaken van de kruiden en sauzen waarmee het wordt bereid.

Back to Top Icon

Assortiment

Verse Kip producten

Kip gehakt

Kip borstfiletblokjes naturel

Kipgehakt, verkregen uit het zachte vlees van de kipdijfilet, biedt een perfecte combinatie van malsheid en smaak. De fijne textuur maakt het ideaal voor het absorberen van kruiden, specerijen en andere smaakmakers, waardoor het een veelzijdige basis vormt voor een breed scala aan gerechten.

Kipborstfilet blokjes, met hun zachte en malse textuur, bieden een smaakvolle ervaring in elk hapje. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de kippenborstfilet en de zorgvuldige bereiding, behouden deze blokjes hun sappigheid en delicaatheid, waardoor ze een onmisbare toevoeging zijn aan je favoriete gerechten.

Back to Top Icon

Assortiment

Eigengemaakte Schnitzels

Eigengemaakte schnitzel Naturel
Eigengemaakte schnitzel boeren
Eigengemaakte schnitzel Zigeuner

Naturel schnitzel

Gemaakt van de fijnste borstfilet, ondergaat deze schnitzel een 24-uur durend bad in onze speciale vleesmarinade, waarbij de smaken diep doordringen en het vlees verzachten tot een ongekende malsheid.

Elke schnitzel wordt vervolgens liefdevol gepaneerd met onze kenmerkende neutrale gele paneer, waardoor een knapperige en toch lichte korst ontstaat die perfect samengaat met de sappigheid van het vlees.


Boeren schnitzel

Gemaakt van hoogwaardige borstfilet en bereid volgens ons traditionele recept, wordt elke schnitzel liefdevol gekruid met een vleugje verse tuinkruiden, voor die authentieke boerensmaak.

Onze boeren schnitzel ondergaat dezelfde zorgvuldige bereidingswijze als onze naturel schnitzel: een 24-uur durende marinade in onze eigen vleesmarinade, gevolgd door een royale laag paneer met toegevoegde tuinkruiden.


Zigeuner schnitzel

et een unieke twist op onze traditionele schnitzel, zorgt ons rood paneermeel, verrijkt met stukjes paprika en een vleugje pittige pepers, voor een smaakvolle ervaring die je niet snel zult vergeten.

Elke schnitzel wordt met liefde bereid, beginnend met een bad van 24 uur in onze eigen vleesmarinade om de malsheid te garanderen.


Back to Top Icon

Assortiment

Kip delicatessen

Mini of borrel rollade
Kip saucijs
Gerookte kipfilet

mini rollade

Onze mini rollade wordt met de hand gekruid met een selectie van ambachtelijke kruiden die zorgvuldig zijn samengesteld voor een perfecte balans van smaken. Met elke hap proef je de rijke aroma's en subtiele nuances van de kruiden, verrijkt met een vleugje peperige smaak die de zintuigen prikkelt en je smaakpapillen doet dansen.

Kip saucijs

Bij Poelier Marco Pollo stellen we smaak en kwaliteit voorop, en onze glutenvrije kip saucijs is daar het perfecte voorbeeld van. Met een zorgvuldig samengestelde marinade die glutenvrij is en een volle smaak biedt zonder overmatig zoutgebruik, biedt deze saucijs een heerlijke en gezonde optie voor liefhebbers van hartige delicatessen.

gerookte kipfilet (puur gerookt)

Onze kipfilets worden met precisie gerookt, waarbij gebruik wordt gemaakt van een mix van hoogwaardige houtsoorten om een perfect gebalanceerde rooksmaak te creëren. Het resultaat is een kipfilet met een subtiele, doch onderscheidende rooksmaak die de natuurlijke smaak van het vlees versterkt zonder te overheersen.

Back to Top Icon

Assortiment

Kip gerechten

Kip shoarma
Magiscge merlijn schotel
Piri Piri schotel

Kip shoarma

Of je nu een snelle en smakelijke maaltijd wilt bereiden voor doordeweeks, of een feestmaal wilt creëren voor een speciale gelegenheid, onze ambachtelijke kip shoarma past perfect bij elke gelegenheid. Serveer het op een warme pita met knapperige groenten en romige knoflooksaus voor een klassieke shoarma-ervaring, of voeg het toe aan een frisse salade voor een gezonde en voedzame maaltijd.

Merlijn schotel

Stap in de wereld van smaakmagie met onze betoverende Kip Merlijn Schotel van Poelier Marco Pollo. Een harmonieuze samensmelting van malse dijfilet reepjes, doordrenkt met een weelderige mix van kruiden en marinades, die een sublieme en zachte ketjapsmaak creëert, met een licht pepertje voor een vleugje pit zonder scherpte.

KIp piri piri schotel

Laat je smaakpapillen dansen op het ritme van de pittige smaken met onze Kip Piri Piri Schotel van Poelier Marco Pollo. Deze schotel, gemaakt van malse dijfilet reepjes, is doordrenkt met een levendige Piri Piri saus die een ware smaakexplosie veroorzaakt met zijn kruidige en pittige karakter.

Back to Top Icon

Assortiment

Kip gerechten

Kip Gyros

Kip gyros

Neem een culinaire reis naar de zonnige Mediterrane met onze overheerlijke Kip Gyros Schotel van Poelier Marco Pollo. Bereid met malse dijfilet reepjes, knapperige haricots verts en sappige paprika, biedt deze schotel een smaakvolle en kleurrijke ervaring die je smaakpapillen zal verrassen en verwennen.

Roti schotel a la Pollo

roti

Laat je smaakpapillen kennismaken met de exotische en levendige smaken van onze Roti Schotel van Poelier Marco Pollo. Bereid met een authentieke mix van Surinaamse kruiden, malse haricots verts en pittige paprika reepjes, biedt deze schotel een smaakvolle en avontuurlijke culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verrassen en prikkelen.

Roti schotel a la Pollo

roti

Onze Roti wordt gekruid met een rijke mix van Surinaamse kruiden, die een perfecte balans tussen smaak en pittigheid creëert. Elke hap is een ontdekking van kruidige aroma's en verrassende smaken die de grenzen van pittigheid opzoeken, maar toch een onweerstaanbare verleiding behouden.

Back to Top Icon

Assortiment

Kip lekkernijen

Mini gehaktballetjes van 100% kip met heerlijke saus
Kippeling a la Pollo
DE kipnuggets

Kipgehakballetjes in saus

Onze kip gehaktballetjes zijn een symfonie van smaken en texturen. Elke hap onthult de perfecte balans tussen mals vlees en een rijke, aromatische ketjapsaus met een Indische twist. De saus, met zijn diepe umami-smaak en een vleugje zoetheid, geeft de gehaktballetjes een onweerstaanbare complexiteit en verfijning die je keer op keer laat terugkomen voor meer.

kip kippeling

Laat je smaakpapillen verwennen met de verrukkelijke smaak van onze Kippeling van Poelier Marco Pollo. Deze heerlijke dijfilet stukjes zijn doordrenkt met een licht zoete ketjapmarinade, waardoor ze een subtiel exotisch tintje krijgen dat elke hap tot een waar genot maakt. Vervolgens worden ze omhuld met een lichte paneermeelvariant, verrijkt met kleine pepertjes voor een vleugje pit, terwijl ze toch zoutarm blijven voor een gezonde en smaakvolle ervaring.

pollonuggets

Of je nu geniet van onze Pollonuggets als een snelle snack voor onderweg, als een smakelijk bijgerecht bij de maaltijd, of als een heerlijk hapje tijdens een feestje, ze zijn altijd een hit. Serveer ze met je favoriete dipsaus voor een extra kick of gewoon zo, recht uit de oven, voor een onvergetelijke smaakbeleving waar je keer op keer naar terug zult verlangen.

Back to Top Icon

Assortiment

Dijenkletsers

Gemarineerde Dijfilet
Gemarineerde Dijfilet
Gemarineerde Dijfilet

indian curry

Laat je smaakpapillen dansen op de exotische tonen van onze dijfilet met Indian curry lakmarinade van Poelier Marco Pollo. Deze heerlijke dijfilet is doordrenkt met een betoverende mix van kruiden en specerijen, die elke hap omtovert tot een culinair avontuur in India.

Black magic

Elke hap van onze dijfilet met ketjap lakmarinade is een explosie van smaak. De zoete en hartige tonen van de ketjap lak vormen een harmonieus geheel met de subtiele warmte van de peper en de aromatische knoflook, waardoor een unieke en verrukkelijke smaakbeleving ontstaat die je niet snel zult vergeten.

Highlanders

Verwen je smaakpapillen met onze heerlijke dijfilet, doordrenkt met een verrukkelijke marinade van verse tuinkruiden en aromatische knoflook. Elke sappige hap brengt een explosie van smaken, waarbij de verfijnde kruiden en de pittige knoflook samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Geniet van de rijke smaken en de subtiele aroma's die deze dijfilet tot een ware traktatie maken voor elke maaltijd

Back to Top Icon

Assortiment

Panklaar en lekker makkelijk

Krokante schnitzel van Maiskip
Cordon Blue a la Pollo
Kip hawaii Schnitzel a la Pollo

krokant schnitzel

Deze heerlijke schnitzel is gemaakt van mals maiskippenvlees, met een verfijnde krokante laag paneermeel die elke hap een bevredigende knispering geeft.

kip cordon blue

Gevuld met romige kaas en sappige ham, omhuld met een krokante laag paneermeel, is elke hap een verrukking voor de zintuigen.

Kip hawai schniztel

Trakteer jezelf vandaag nog op een reis naar het paradijs met onze verrukkelijke kip Hawaï schnitzel. Elke hap brengt je dichter bij de zonovergoten stranden en tropische briesjes van Hawaï.

Back to Top Icon

Assortiment

Panklaar en lekker makkelijk

Kip sate schnitzel
Eigengemaakte sate
gegrilde kippeling a la Pollo

kipsate schnitzel

Deze verrukkelijke schnitzel combineert sappige kipfilet met een rijke, hartige satésaus voor een onvergetelijke smaakervaring die je naar verre oorden voert.

kant en klare kipsate

Onze kant-en-klare kipsaté is een ware traktatie voor de zintuigen. Elke hap onthult de perfecte balans tussen mals kippenvlees en de rijke, pittige smaak van de satésaus. En het beste van alles? Het is eenvoudig te bereiden! Bewaar het tot twee weken in de koelkast en warm het gemakkelijk op via au bain marie, waarbij je het zakje in warm water plaatst om op te warmen - geen gedoe met koken, alleen maar pure smaakbeleving.

gegrilde kippeling

Onze kant-en-klare gegrilde kippeling is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor het gemak. Bewaar het gemakkelijk in de koelkast en warm het op in een handomdraai. Geen gedoe met frituren, alleen maar pure smaakbeleving.

Back to Top Icon

Assortiment

Voor feestjes zijn wij er ook!

Gourmetschotel variant 1
Gourmetschotel variant 2
Gourmetschotel variant 3

gourmet versie 1

Laat je culinaire avontuur beginnen met onze heerlijke kip gourmet schaal, een feestelijke traktatie vanaf 2 personen, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu de feestdagen viert met vrienden en familie of gewoon een gezellige avond wilt beleven, onze schaal biedt een selectie van zoete, pittige of gevarieerde kipgerechten die de smaakpapillen verwennen en de sfeer verhogen.

gourmet versie 2

Met een keuze uit zoete, pittige of een variatie daarvan, biedt onze kip gourmet schaal voor elk wat wils. Geniet van malse stukjes kip, perfect gemarineerd en bereid om te grillen, te bakken of te roosteren. De zoete opties omvatten heerlijke glazuur en fruitige accenten, terwijl de pittige varianten je smaakpapillen zullen prikkelen met kruidige kruiden en sauzen. En voor wie niet kan kiezen, biedt onze gevarieerde selectie een smakelijke mix van beide.

gourmet versie 3

Of je nu een feestelijke maaltijd op tafel wilt toveren voor een speciale gelegenheid of gewoon een gezellig avondje wilt genieten van gezond eten, onze kip gourmet schaal staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Gezelligheid, smaak en gemak komen samen in elke hap.


Bestel vandaag nog onze kip gourmet schaal en ontdek waarom het de perfecte keuze is voor elke culinaire samenkomst.


Back to Top Icon

Assortiment

Maaltijden

Ajam Pangang
Oosterse Kerrie
Hete Kip

Ajam pangang

Het beste van alles? Onze Ajam Pangang is gemakkelijk op te warmen in een steelpan of de magnetron, zonder dat het aan de kook hoeft te worden gebracht. Met slechts enkele eenvoudige stappen breng je de smaken weer tot leven en geniet je keer op keer van een smaakvolle maaltijd.

Of je nu een snelle maaltijd nodig hebt voor een doordeweekse avond of een smakelijke toevoeging aan je volgende feestje wilt, onze Ajam Pangang staat altijd voor je klaar, klaar om je smaakpapillen te verwennen en je te laten genieten van de heerlijke smaken van de Aziatische keuken.


oosterse kerrie

Na het grillen wordt onze Oosterse kerrie verrijkt met een kerriemarinade die elke hap doordrenkt met een harmonieuze mix van kruiden en specerijen, diep en rijk van smaak. De toevoeging van knapperige gewelde groentes voegt niet alleen een verfrissende textuur toe, maar ook een uitbarsting van kleur en voedzaamheid aan het gerecht.

hete kip

Laat je smaakpapillen tintelen van genot met onze pittige kip, doordrenkt met een verrukkelijke ketjap marinade en verrijkt met de levendige smaken van Vietnamese kruiden. Elke hap van dit gerecht is een explosie van smaak, met malse kipstukjes die doordrenkt zijn met de perfect gebalanceerde kruidenmix en marinade.

Back to Top Icon

Assortiment

Oosterse maaltijden

Nasi

Nasi met gildehoen

Verrijk je culinaire avontuur met de smaakvolle verleiding van onze nasi met Gildehoen, een ware traktatie uit de keukens van Poelier Marco Pollo. Verbeeld jezelf in de levendige straten van Azië, waar de geuren van specerijen dansen en de belofte van een smaakexplosie in elke hap ligt.

Bami

Bami met gildehoen

Laat je smaakpapillen dansen op het ritme van onze heerlijke bami met Gildehoen, een meesterwerk uit de keukens van Poelier Marco Pollo. Eenvoudig te bereiden, duik in een wereld van rijke smaken en authentieke culinaire ervaringen, waar elke hap een verhaal vertelt van vakmanschap en passie.

Mihoen

mihoen met kip

Laat je verrassen door de verfijnde smaken van onze mihoen met sappige kip, een heerlijk gerecht uit de keukens van Poelier Marco Pollo. Eenvoudig te bereiden en toch vol van smaak, dit is een culinair avontuur dat je niet wilt missen.

Back to Top Icon

Assortiment

Loempia, kipvink en grillburger

Kip maaltijdloempia
Gegrilde kipvink
100 % Kipburger

kip maaltijd loempia

Bij Poelier Marco Pollo gebruiken we alleen de beste kipfilet, zorgvuldig bereid en op smaak gebracht voor een onvergetelijke ervaring. Onze loempia's zijn gemakkelijk te bereiden in de oven of airfryer; gewoon op 160 graden Celsius gedurende 20 minuten en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel. Voor de liefhebbers kan de loempia ook worden bereid in de friteuse of in de pan, voor een nog knapperige buitenkant.

gegrilde kipvink

Met liefde bereid en met zorg geselecteerde ingrediënten, is elke hap een ware traktatie voor de zintuigen.

Bij Poelier Marco Pollo nemen we alleen genoegen met het beste. Onze kipvink begint met een sappige dijfilet, gekruid met een verrukkelijke mix van peperige kruiden die zoutarm en glutenvrij zijn. Deze smaakexplosie wordt omringd door heerlijk gerookt ontbijtspek, dat de smaken versterkt en een onweerstaanbare aroma toevoegt.


kip grillburger

Bij Poelier Marco Pollo streven we naar kwaliteit in elke hap. Onze 100% kip grillburger is gemaakt van sappige stukjes kip, zorgvuldig voorgegaard voor jouw gemak. Met elke hap proef je de pure smaak van hoogwaardige kip, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen.

Back to Top Icon

Assortiment

Grillworsten van 100% kip

Kipgrillworst naturel
Kipgrillworst Kaas
Kipgrillworst Cajun

grillworst naturel

grillworst kaas

grillworst cajun

Back to Top Icon

Assortiment

Polloschijf,rollades en rolladeschijf

Polloschijf
Gegrilde rollade
Rolladeschijven a la Pollo

polloschijf

Ontdek de veelzijdigheid van onze polloschijf, een heerlijke kipburger met een smaakvolle tuinkruidenmarinade, ambachtelijk bereid in de keukens van Poelier Marco Pollo. Deze burger is niet alleen een traktatie op zich, maar ook een perfecte toevoeging aan verschillende gerechten, van broodjes tot maaltijden.

gegrilde rollade

aat je smaakpapillen dansen op de subtiele smaken van onze gegrilde kiprollade van dijfilet, een meesterwerk uit de keukens van Poelier Marco Pollo. Supermals gegrild en vervolgens zorgvuldig vacuüm verpakt, deze rollade behoudt zijn versheid en smaak tot wel twee weken in de koeling.

Bij Poelier Marco Pollo staat kwaliteit voorop. Onze kiprollade wordt bereid met de fijnste dijfilet, die gegrild wordt tot in perfectie om een sappige en malse textuur te garanderen. Het resultaat is een smaakvolle rollade die elke maaltijd verrijkt met zijn heerlijke aroma en delicate smaak.


gegrilde rolladeschijf

Ontdek de veelzijdigheid van onze ambachtelijk gemaakte kiprolladeschijf, een heerlijke lekkernij uit de keukens van Poelier Marco Pollo. Deze rollade wordt met liefde bereid en gekookt, vervolgens in schijven gesneden en klaar om te serveren, zowel warm als koud.

Back to Top Icon

Assortiment

Vleugels vol vreugde

Grillsticks

Grillsticks

Duik in een wereld van smaak met onze gegrilde kippenvleugels, een onweerstaanbare traktatie bereid met onze eigen grillmix kruiden. Elk stuk is doordrenkt met heerlijke smaken die je smaakpapillen prikkelen en je doen watertanden.

Grillsticks

Grillsticks

Bij Poelier Marco Pollo streven we naar perfectie in elk hapje. Onze kippenvleugels worden met zorg gegrild en gekruid, zodat elke beet een explosie van smaak is. En met onze handige opwarmopties, zoals de magnetronzak of de oven/airfryer, kun je binnen enkele minuten genieten van deze smaakvolle lekkernij.

Grillsticks

Grillsticks

Of je nu een feestje organiseert of gewoon zin hebt in een smakelijke snack, onze gegrilde kippenvleugels zijn een gegarandeerde hit. Dus pak een vleugel, leun achterover en geniet van een smaakbeleving waar je letterlijk je vingers bij aflikt.

Back to Top Icon

Assortiment

Kippige Verwennerij

Een doos vol lekkers van Marco Pollo
Cadeauverpakking Marco Pollo Rollade
Een doos vol lekkers variatie 2

Een doos vol lekkers pasen

rollade cadeau

Een doos vol lekkers kerst

Spices
Back to Top Icon

Assortiment

Kip en vleeskruiden

kip kruiden pollo

kip kruiden pollo

piri piri kruiden pollo

piri piri kruiden pollo

kip kruiden pollo

kip kruiden pollo

Back to Top Icon

Assortiment

Pollopan +90 hapjes gezelligheid

Pollopan
Pollopan
Pollopan

Pollopan

Pollopan

Pollopan

SnackTastic® 6902 XXL

Back to Top Icon

Assortiment

Non food - Airfryer Fritel

  • SnackTastic® XXL: voor gezonder frituren, bakken, grillen en braden
  • Geen gebruik van vetstof (tot 80% minder vet)
  • Geen onaangename geurtjes in huis
  • Geen aankoop van dure olie of vast vet
  • Minder vaak vervanging nodig van frituurolie of vet in de friteuse voor frietjes
  • UNIEK: display met 8 voorgeprogrammeerde functies voor lekkere gerechten:
    • Verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, snacks, diepvriessnacks, cupcakes, steak, vis
  • UNIEKE functietoetsen: Opwarmen - Warmhouden - Ontdooien
  • UNIEK: PAS JE FUNCTIES AAN: bijvoorbeeld als je altijd 3 kipfilets maakt, kan je de temperatuur en tijd instellen voor het gewenste resultaat.
  • UNIEK: Uitklapbare handgreep in horizontale positie voor optimale ergonomie
  • Extra veilig: Auto Shut Off
    • Wanneer de ingestelde tijd is verstreken
    • Als de lade uit het apparaat wordt gehaald
  • Eenvoudig schoon te maken: lade en mand zijn vaatwasserbestendig
  • Grote capaciteit tot 1500 gram
SnackTastic® 6902 XXL
SnackTastic® 6902 XXL

SnackTastic®

SnackTastic® 6902 XXL

SnackTastic® 6902 XXL

Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer boven te halen. In de trendy SnackTastic® 6902 XXL bak je ape- ritiefhapjes, bitterballen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scam- pi’s, kippenvleugels of andere tapas? Dankzij de Hot Air Technologie van de SnackTastic® XXL kan het allemaal, zon- der vervelende geurtjes én in een mum van tijd . De SnackTastic® 6902 XXL heeft een handige elektronische be- diening met maar liefst 8 voorgeprogrammeerde functies die je bovendien kan personaliseren. Ook handig: toetsen voor opwarmen, warmhouden en ontdooien van gerechtjes. Wil je graag gezellig samen koken voor heel het gezin? Geen probleem! Dankzij de ruime inhoud is binnen 1 uur een volledige braadkip klaar, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken!

Voor de frietjes raden wij ons FryTastic® assortiment friteuses aan voor een optimaal resultaat. Dankzij

de SnackTastic® kun je dan jouw favoriete snacks gelijktijdig met die perfecte frietjes serveren.


Fritel, met Smaak bedacht !

SNACKING SERIES

SnackTastic® ​6902 XXL

• ​• ​• ​•

1500 gr

5 L

2300 Watt ​31,4x39x37 cm

Back to Top Icon

Unieke productvoordelen

− SnackTastic® XXL: voor gezonder frituren, bakken, grillen en braden

• Geen gebruik van vetstof (tot 80% minder vet)

• Geen onaangename geurtjes in huis

• Geen aankoop van dure olie of dito vast vet

• Minder vaak vervanging nodig van frituurolie of –vet in de friteuse die je gebruikt voor je frietjes


− UNIEK: display met 8 voorgeprogrammeerde functies voor smakelijke gerechtjes :

• Verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, snacks, diepvriessnacks, cupcakes, steak, vis

− UNIEKE: functietoetsen: Opwarmen - Warmhouden - Ontdooien

− UNIEK: PERSONALISEER JE FUNCTIES: vb. als je altijd 3 kipfilets maakt, kan je vast instellen welke temperatuur

en welke tijd tot jouw gewenste resultaat leidt.

− UNIEK: Uitklapbare handgreep in horizontale positie voor een optimale ergonomie

− Extra veilig: Auto Shut Off

• Als de ingestelde tijd afgelopen is

• Als de lade uit het toestel wordt genomen

− Eenvoudige reiniging: lade en korf zijn vaatwasserbestendig

− Mega capaciteit tot 1500 gram

− Voor 2-5 personen

SnackTastic® 6902 XXL

SNACKING SERIES

SnackTastic® ​6902 XXL

• ​• ​• ​•

1500 gr

5 L

2300 Watt ​31,4x39x37cm

Technische details

Grote capaciteit 1500 gr

Digitaal touchscreen

Voorverwarmingsfunctie

Tijd instelbaar 0-60 min.

Temperatuur elektronisch instelbaar van 40° tot 200°C

8 voorgeprogrammeerde functies

Reheat, Keep Warm en Defrost functietoetsen

Openklapbare handgreep

Geluidssignaal wanneer de voorgeprogrammeerde temperatuur bereikt wordt ​Kindvriendelijk door de COOL WALL wanden

Uittrekbare lade met praktische COOL TOUCH handgreep

Grote rubberen antislipvoet zodat de lade op elk oppervlak kan geplaatst worden ​Automatische uitschakeling:

• Na afloop timer

• Bij openen van de lade

Extra veiligheid:

• Geluidssignaal als de lade open/dicht gaat

• Visueel slotje op het scherm geeft aan of de lade open/dicht is

Uitneembare korf met handige druktoets

Korf voor snacks, frietjes, …

Kleur: Matglans zwart/Mat zilver

Back to Top Icon
SnackTastic® 6902 XXL
SnackTastic® 6902 XXL
SnackTastic® 6902 XXL
Back to Top Icon

Assortiment

Disclaimer en copyright ©

"Let op: Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik, reproductie of distributie van deze afbeeldingen zonder toestemming van de eigenaar is verboden en kan leiden tot juridische stappen."